Η ECO PISCINES  με ιδρυτές που είναι στο χώρο της πισίνας για περισσότερα από 30 χρόνια,  ειδικεύεται στην μελέτη-κατασκευή ιδιωτικών και δημόσιων κολυμβητικών δεξαμενών, στην επεξεργασία νερού και στο φωτισμό.

 

Παρακολουθώντας συνεχώς την τεχνολογική εξέλιξη προσφέρει προϊόντα που ελαχιστοποιούν την επιβάρυνση προς το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα οικονομία και  εύκολη συντήρηση.

 

Με γνώμονα τις απαιτήσεις κάθε πελάτη μας είτε πρόκειται για ιδιωτική ή επαγγελματική πισίνα και  με βάση τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης,  εφαρμόζουμε λύσεις ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ και ΑΣΦΑΛΕΙΣ, χρησιμοποιώντας ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ.

Με τη σιγουριά μιας μεγάλης εισαγωγικής και εμπορικής εταιρείας σε όλα τα είδη που αφορούν στις πισίνες, η Eco Piscines προχώρησε δυναμικά στον χώρο, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα σειρά προϊόντων εξοπλισμού κολυμβητικών δεξαμενών.

 

Ο Τεχνικός Διευθυντής της εταιρείας μας κος Άλκης Πολυγερινός, μηχανολόγος-μηχανικός με ειδίκευση στην επεξεργασία νερού, κατά την συνεργασία του με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κολυμβητικών δεξαμενών πραγματοποίησε μελέτες & επιβλέψεις πολλών & απαιτητικών έργων, όπως κατασκευή δημόσιων κολυμβητηρίων (Γλυφάδας, Νέας Σμύρνης, Πετρούπολης, Ρόδου, Γουδίου, Πάτρας, Περάματος, Καρπενησίου), πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη την Ελλάδα (ΑΤLANTICA HOTELS, IMPERIAL HOTELS, RODOS PALACE, ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ, GRAND CHALET και πολλά άλλα), κατασκηνώσεις Τράπεζας Ελλάδος, κατασκηνώσεις Εθνικής Τράπεζας και πάρα πολλών ιδιωτικών κολυμβητικών δεξαμενών.

 

Επίσης συνεργάστηκε με τον «ΑΘΗΝΑ 2004» για την μελέτη και επίβλεψη κατασκευής όλων των διακοσμητικών λιμνών περιμετρικά τού ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ για τούς ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 2004 καθώς επίσης και τα συστήματα παροχής νερού για την πλήρωση τού αγωνιστικού χώρου (που μετατράπηκε σε λίμνη) τού ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ για τις ανάγκες της ΤΕΛΕΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

 

Εχοντας στο βιογραφικό του τις γνώσεις και την μακρόχρονη εμπειρία, μπορεί με την ομάδα της ECO PISCINES να αναλάβει και να ολοκληρώσει οποιοδήποτε έργο ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΕΥΚΟΛΑ με ΑΨΟΓΟ αποτέλεσμα.